Omschrijving

Middelburg, Podium 13

De bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlak van 1.723 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Direct aan de voorzijde van het pand ligt de uitgestrekte parkeerplaats voor vrij parkeren en de bushalte. De entree vindt u middenin de winkelpui en brengt bezoekers meteen middenin de zaak. In het midden van het pand is een roltrap aanwezig om naar beneden en naar boven te kunnen als bezoeker en daarnaast is een personenlift gesitueerd. De tweede verdieping is ingedeeld als vide en vanaf hier kijkt u uit over een deel van de begane grond wat een speels effect geeft in de indeling.

Achterin het pand is een aparte ruimte voor het laden en lossen van goederen, een magazijn, een personeelsingang, een ruimte om als kantine in te delen, een kantoor, een toiletgroep en tevens een goederenlift.

De bestemming op het pand is detailhandel, horeca en vrije tijd.

Aan de voorzijde van het pand zijn grote glaspuien aanwezig voor veel natuurlijke lichtinval. Een hoge reclamezuil die zichtbaar is vanaf de A58 kunt u gebruiken om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

Locatie

Deze ruime bedrijfsruimte is gelegen aan de entree van Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Podium 13 is onderdeel van vrijetijdspark ZEP met circa 16.950 m2 aan bedrijfsoppervlak. In dit park vindt u een grote diversiteit aan ondernemingen die vallen onder detailhandel, horeca en vrije tijd. Opvallend zijn de vormgeving en het kleurgebruik in het ontwerp van de gebouwen, een uniek opgezet park met een eigen identiteit. ZEP is een innovatieve publiekstrekker gericht op vrijetijdsbesteding. Het trekt bezoekers aan vanuit Middelburg zelf en de omliggende dorpen en steden. Het biedt en combinatie van attracties voor jong en oud. ZEP is direct gelegen aan de belangrijkste toegangsweg naar Middelburg en biedt een uitstekende ontsluiting naar de A58 en N57. Vanaf de A58 kunt u het park zo zien liggen, een uitstekende zichtlocatie. Er is een eigen busverbinding en tevens een goede bereikbaarheid met de fiets. Wie met de auto komt kan vrij parkeren, in totaal zijn er 714 parkeerplaatsen beschikbaar. ZEP is gelegen naast Van der Valk Middelburg met 160 kamers, de Zeeuwse Golfbaan en Woonboulevard De Mortiere. Van de 15 ruimten zijn er twee beschikbaar. Naastgelegen huurders zijn o.a. KFC, Toys XL, Mini Mundi en Basic Fit. Voor meer informatie over ZEP en de overige huurders, klik hier

Middelburg

Middelburg is een middelgrote stad gelegen op het voormalige eiland Walcheren en is tevens de hoofdstad van Zeeland. Uniek aan deze Zeeuwse stad zijn de 1200 monumenten die je verspreid over het centrum zal tegen komen. Regelmatig komt Middelburg voor in de top 3 van leukste winkelsteden en staat bekend om de leuke boetiekjes, verfijnde restaurants en variatie in winkelaanbod. Door de goede ontsluitingswegen trekt Middelburg naast de Zeeuwen ook bezoekers uit andere regio’s van Nederland en buiten de grenzen aan.

Zeeland

Provincie Zeeland kent een leuk aanbod van middelgrote steden, gezellige dorpskernen en uitgestrekte buitengebieden. Vanaf de vele uitgestrekte stranden aan de westkant kijk je uit over de Noordzee. De havens van Terneuzen en Vlissingen brengen veel werkgelegenheid en spelen een centrale rol in de handelsverhoudingen met de rest van Nederland en omliggende landen in Europa. De riviermondingen van de Oosterschelde en Westerschelde brengen een mooie diversiteit aan flora en fauna. En menig watersporter weet Zeeland te vinden voor de unieke duiklocaties en mooie meren om te zeilen en te surfen. Met een goed uur zijn de meeste regio’s van Zeeland te bereiken vanuit de randstad en West-Brabant. Naast de Nederlandse bezoekers weten onze Belgische en Duitse buren Zeeland ook te vinden voor hun vakanties en dagtrips. Benieuwd naar de actuele cijfers omtrent toerisme, klik dan hier

Details

 • Totaal vloeroppervlak van 1.723 mBVO
 • Twee verdiepingen, waarvan 1.048 m2 op de begane grond en 675 m2 op de verdieping
 • Jaarhuur € 125.000,- excl. BTW, service- en parkkosten
 • Roltrap, personenlift en goederenlift
 • Personeelsingang, kantine, kantoor en toiletgroep
 • Magazijn met laad- en losruimte
 • Vrij parkeren voor 714 auto’s en een eigen bushalte
 • Goed bereikbaar naast de A58 en N57
 • Detailhandel, horeca en vrijetijd
 • Grote glazen pui met veel lichtinval
 • Goed zichtbare reclamezuil vanaf de A58


  Meer informatie?